Försäljning Hotell, Bentota, Galle, Sri Lanka, N0 21 Meegama RD

Försäljning - Cod. 27829

  • Typ: Hotell
  • Område: 16000 m²
  • Antal rum: 9 Bungalows
  • Våning: Tiles

Denna unika vattnet fastigheter ligger längs den vackra och framträdande floden Bentota, endast 12 minuter med båt från Indiska oceanen. Fastigheten består av en exceptionell och vacker botanisk trädgård med örtagård som har över 200 olika medicinalväxter. Den rymmer också en damm med fiskar som simmar mellan öarna. Trädgården byggdes 2003 och har nu vuxit till en vacker oas som ger vila för själen. Dessutom har området en pool och en rymlig jacuzzi. Fastigheten är 1,6047 Ha. eller 03A-034R-34.18P eller 635 sittpinnar.
Fastigheter består av nio lyxiga ett sovrum bungalows, en huvudbyggnaden, en ayurvedisk klinik, och en flodbädd restaurang. De bungalows är utrustade med A / C och en takfläkt och byggdes 2004 - 2006, och renoverades 2014. De har alla hålla en sovalkov, inomhus vardagsrum, badrum, ventilerade veranda och en privat trädgård. Huvudbyggnaden har tre sovrum med badrum, renoverat år 2004. Alla rum har en takfläkt och A / C. Ayurveda kliniken, som byggdes 2006, har nio behandlingsrum, samt en läkarmottagning och en yoga Shala. Flodbädden restaurangen byggdes 2004 har ett öppet kök så att gästerna kan njuta av utsikten över köksarbetet. Det finns också några hyddor för privata middagar och grill.
Gratis WiFi täcker hela området. Det finns också förråd, linne och personalrum. Ett rör väl och ett reningsverk förse fastigheten med massor av dricksvatten i kranarna. En dieseldriven generator på 70 kW garanterar elkraft när regeringen el är ute.
Marken ägs av en privatperson, och verksamheten drivs av en Pvt Ltd. Företaget kommer att överföras till köparen av marken för $ 1.
Verksamheten är godkänd som en A-Grade pensionat av den lankesiska Tourist Board SLTB. Företaget är etablerat i samarbete med Sri Lankas gränsen Invest (BOI). Verksamheten har öl och vin rättigheter. Det finns avtal med de stora bokning webbplatser på internet; Booking.com, Agoda och Expedia. Det är ett datoriserat bokningssystem och "Point of Sales" system med bokningar automatiska internet och expressutcheckning.
Utöver befintliga byggnader, det är helt färdiga ritningar och bygglov från berörda myndigheter; Pradeshiya Saba i Aluthgama, på ytterligare byggnader:
• En byggnad med tio nya rum.
• En rekonstruktion av den befintliga huvudbyggnaden till sex rum och en ny reception.
• En tre sovrum hus avsett för en chef nära grinden.
• En annan stor pool, 16 x 6 meter.
• En lyxig villa på ca 300 kvm, med tre stora sovrum.

Beräknad kostnad produktion för ovanstående är LKR 60 miljoner, enligt Bill of Kvantitet från en oberoende arkitekt år 2012.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB